Lajme

Maloku godet rëndë: Po na shet moral dikush qe se pranon fëmijën e tij

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
9:08 / 14 September 2022

Reagon Valon Maloku 👇

Po bëjnë presione e shantazhe, të njëjtit që i reklamojnë këto emisione, por nuk e kanë shikueshmërinë tonë, nuk punojmë me porosi të bizneseve, jemi numër një për nga shikueshmëria

Anjë portal nuk kanë shkruar as që po hapet emisioni, por menxi e pritën një mini skandal që të shkruajnë

Ndoshta po i prishim punë ndonjë biznesi a dikuj tjetër, kanë bërë presion në polici dhe në prokuror