Lajme

Banori i It’s My Home “godet”Big Brother: Turpi ju mbuloftë që po na njollosni, ata “VIP-at” e juaj janë më të degjeneruar se ne

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
1:20 / 16 September 2022

Banori i Its My Home Greku ka thënë se këto gjëra ndaj tyre po ndodhin jo rastësisht pasi po dihet kush po i bënë këto.

Nëse po mundoheni të na njollosni ne, kqyrni ata VIP-at e juaj qka promovojnë, dhunë dhe degjenerim.

Valoni e Antigona na kanë nxjerë nga 0, na kanë dhënë shans në jetë e jo ju që po na njollosni.

E lus popullin që të na përkrah pasi po shihet se me çfarë qëllimeve po hynë kundër nesh, tha ndër të tjera banori.