Kandidati LDK-së për të parin e Istogut po vazhdon fushatën e tij

Ai ishte në fshatin Cerrcë, fshatin ku lindi presidenti historik, Ibrahim Rugova. Bashkë me të ishte edhe drejtori i shërbimeve publike Enver Rugova me shumë antarë të LDK-së së Istogut

Ata u mirëpritën nga banorët e fshatit Cerrcë!

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here