Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka njoftuar se kompania “Ferronikeli” e ka ndërprerë punën përkohësisht.

Sipas Lladrovcit, arsye për këtë është kriza energjetike në Evropë dhe ngritja e çmimit të energjisë elektrike në tregjet globale.

Ai e ka cilësuar këtë si lajm tepër të dhimbshëm.

“Pas takimit me menaxherin kryesor të kompanisë së Feronikelit, z. Genc Beribashi, me keqardhje u informova se për shkak të krizës energjetike në Evropë dhe ngritjes së çmimit të energjisë elektrike për katër herë në tregjet globale, ndërpritet përkohësisht puna në këtë kompani.

Situata e ndërprerjes së punës Feronikelit deri në gjetjen e zgjidhjes, për neve si pushtet lokal është lajm tepër i dhimbshëm, për situatën që do të krijohet për punëtorët dhe familjet e tyre”, ka thënë Lladrovci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here