Kandidati i VV-së për kryetar të Ferizajt, Valon Ramadani, ka premtuar se do të ketë shumë gjelbërim dhe patërti në këtë qytet nëse ai vjen në krye të komunës.

Ai ka thënë se nuk do të lejojnë ndërtime pa standarte dhe se gjithçka do të monitorohet në mënyrë strikte.

Tutje Ramadani ka rënditur disa nga nismat që do të ndërmarrin sa i përket mjedisit dhe ruajtjes së pastërtisë.

“Do të jetë gjithçka ndryshe prej asaj që kemi parë deri tash. Do të jetë gjithçka shumë më mirë” ka premtuar Ramadani.

Postimi i plotë:

Qyteti ynë do të jetë i pastër dhe do të ketë sa më shumë gjelbërim.
S’do të lejojmë ndërtime pa standarde e pa kritere, që do t’i monitorojmë strikt.

Do të jetë gjithçka ndryshe prej asaj që kemi parë deri tash. Do të jetë gjithçka shumë më mirë!

No photo description available.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here