Kandidatja për Kryetare të Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, e shoqëruar nga Ministri i Financave dhe Transfereve Hekuran Murati, U.D së Ministres së Shëndetësisë Dafina Gexha-Bunjaku, Deputeti Ardian Gola si dhe kandidatët për Këshilltar Komunal:Kreshnik Alijaj, Sali Golaj, Luan Muzlija, Hysen Berisha dhe Lazër Nrejaj u takuan me banorë të fshatit Pacaj.

Në fjalën e të pranishmëve u theksua nevoja që ka komuna për ndryshim.

Për më shumë shiko videon:

https://www.facebook.com/lvvgjakove/videos/389128129539615

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here