Featured

Gjashtë vite me Sot News!

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
12:51 / 19 April 2024

19 Prilli 2024 shënon 6 vjetorin e themelimit të portalit informativ Sot News….

I krijuar e ngritur me shumë mund e sakrifica, platforma Sot News tani është ndër mediat elektronike më të lexuara në vend dhe bindshëm media më e lexuar e rajonit!