Lajme

Raci: Mos të humbet kohë me çështje teknike, në Bruksel të diskutohet për marrëveshjen finale

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
5:32 / 8 August 2022

Se në Bruksel do të flitet për vendimin e fundit të Kosovës, e thotë edhe njohësi Gazmir Raci.

Ai tha se Kosova nuk duhet të me humb kohë me çështje teknike por të flitet për marrëveshje finale.

“Takimi do të jetë për t’i ulur tensionet mes palëve për të ndërtuar një klimë mirëbesimi në kuadër të dialogut natyrisht unë do të dëshiroja që në këtë takim të filet për marrëveshjen finale mos të humbet kohë me çështje teknike sepse po marrin kohë dhe energji dhe po krijojnë tensione të ndryshme”, tha Raci.

Këtë muaj do të ketë takim në Bruksel.