Lajme

Musliu-Haxhiut: Nëse keni veç pak moral, jepni dorëheqjen!

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
1:58 / 8 December 2022

Musliu tha se nuk ka justifikme më dhe nëse ka pak moral duhet të japë dorëheqjen.

“Znj. Haxhiu lej lojrat mos kukat mos u viktimizo po jep doreheqje. Nje popull e keni terrorizu duke abuzuar me rastin e Astritit deri sa keni ardhe në pushtet.
Nuk ka justifikime me. Nese ke veç pak ndjeshmeri e pak moral jep dorheqje!” shkruan Musliu.

Reagimi i plotë: