Fun

Njerëzit special – lindin në mars

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
10:06 / 5 March 2022

Marsi është muaji kur i themi lamtumirë dimrit dhe përshëndesim pranverën.

Ndoshta kjo shpjegon pse njerëzit e lindur në muajin mars kërkojnë gjithmonë anën e diellit të jetës.

Foshnjat e muajit mars, sipas hulumtimeve, kanë shikim të mprehtë. Ata gjithashtu kanë më pak shqetësime shëndetësore vetëm për shkak të muajit në të cilin kanë lindur.

Më poshtë gjeni 5 arsye pse foshnjat e lindur në muajin mars janë më të veçantë:

Janë pozitivë

Kanë lindur për të qenë shefa

Nuk janë të rrezikuar nga sëmundjet

Janë më të gjatë

Nuk rrezikohen nga astma