Lajme

Pozhari: Kjo Qeveri ia vizatoi botës se kush është Vuçiqi. E diskredituan pamëshirshëm….

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:24 / 3 October 2023
Nga Xhevdet Pozhari
Pas sulmeve terroriste në Banjskë, e lanë Vuçiqin të dilte dhe të gënjente haptazi. E detyroi edhe Radoiçiqin që ta merrte përsipër fajësinë.
Pasi që priti një javë se çfarë do të shkruajnë portalet dhe çfarë argumente të tjera do të shfaqte Qeveria, zëdhënësi i regjimit të Millosheviqit në fund mendoi se aq ishte! Sharroi ditë pas dite, gënjeshtër pas gënjeshtre…
Deri në ditën e sotme kur faktet e reja që e inkriminojnë drejpërdrejtë atë dhe shtetin serb në agresionin ndaj Kosovës, ju përplasen për fytyre.
Kjo Qeveri ia vizatoi botës se kush është Vuçiqi. E diskredituan pamëshirshëm.
Ishte çështje kohe kur Albin Kurti do ta mposhte këtë psikopato-terrorist edhe në tavolinë, edhe në terren.
Deri më tani, shteti i Kosovës nuk ka pasur kryeministër të tillë i cili vendosi standarde të reja në politikbërje.