Lajme

Kanë bërë gati një suitë për ta, Arbana i thotë Kiarës dhe Luizit: Bëni çfarë të doni ne do flemë herët

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
11:06 / 18 March 2023

Pasi Kiara fitoi lojën e imitimeve, Vëllai i Madh vendosi që t’i plotësojë asaj dëshirën e kërkuar.

Kiara kërkoi një suitë për të dhe Luizin dhe Vëllai i Madh i plotësoi dëshirën. Ajo do kalojë një natë romantike aty me Luizin.


Kurse Arbana u tha me të qeshur se mund të bëjnë çfarë të duan pasi të gjithë do flenë herët sot.