Partia Socialdemokrate ka dorëzuar kallëzim penal në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, kundër ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia.

Dren Kukaj nga kjo parti tha se Vitia nuk po di që ta menaxhojë pandeminë dhe se vendimet e mara kanë qenë fatale për njerëzit.

Sipas tij, ai ka vepruar në mënyrë tërësisht të papërgjegjshme dhe ka keqpërdorur detyrën zyrtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here